tb
Om os

Thio Nikos

[ Christos´ far ]


Det græske spisehus Ellas´ historie


Ellas, som på græsk betyder Grækenland, blev i 1994 åbnet af Christos og hans mor Chrisula som kommer fra Grækenland. Det er en restaurant der afspejler ægte middelhavs varme, stemning og gæstfrihed, og køkkenet byder på mere end gode dejlige traditionelle græske retter. Maden bliver nemlig lavet efter gamle familieopskrifter, videregivet af Chrisula, der oprindeligt åbnede køkkenet.


Christos´ drøm var, at åbne en ideel græsk restaurant. Efter at have arbejdet flere somre på de græske øer, vendte han og hans barndomsven Michalis (oprindelig fra Kreta) tilbage til Danmark fulde af erfaring og inspiration til at gøre netop det. Ideen var, at skabe et sted, hvor han selv havde lyst til at gå ud med sin familie og venner hvis de ønskede at spise god græsk mad til en fornuftig pris.


Vi er meget stolte af, at vi i den amerikanske rejsebibel "The Lonely Planet" bliver betegnet som "THE Copenhagen Greek Restaurant", og ser det som en stor anerkendelse af vores hårde arbejde for at skabe en restaurant hvor alle kan føle sig velkomne og godt tilpas.

Smil


Læs også nogle flotte ord fra vores gæster!


bottom border
 

Valid XHTML 1.0 Transitional

World Wide Web Consortium (W3C) Quality Assurance